fredag 26 februari 2010

Nybadad Lady !





Jag har nu sovit en stund och nu har vi badat Lady :-) Hon är så underbart snäll i badet. Hon står stilla och njuter av vattnet som strilar över henne. Trodde badandet skulle bli en mardröm för oss alla men inte alls :-) Ofta då hon varit ute och gjort sina behov så springer hon till badrummet och verkar säga oss att hon vill duschas ;-) Måste bara sätta in en badbild på henne hit :-)
Jag ska nu ta motionscykelrundan....och Lady hon sover :-)

Mera snö....


Jobbat en natt av fyra nu. Borde lägga mej och sova en stund till innan jobbet ...men jag borde motionscykla också. Ska försöka hinna med båda. Snön bara vräker ner igen. Visst är det fint med vit snö men det blir för mycket när det aldrig slutar snöa nångång. Jag vill ha vår nu !!!

onsdag 24 februari 2010

Solen skiner men så kallt !




Vår snöfyllda gård .



Ledig dag och solen skiner. Ser så underbart ut när man tittar ut genom fönstret. Termometern visade på -20 då jag steg upp...så bara man sticker ut näsan genom dörren försvinner känslan av att vilja gå ut.
Var men maken och handla till Lidl. Sällan vi far dit men nu hade de vriststöd billigt och ett sånt ville jag ha. Hittade oxå idrottstejp att tejpa foten med. På apoteket kostar 6 meter 6 euro. Nu fick jag 6 rullar med 7 meter i varje för samma pris . Inte illa alls :-) Chilisåser, kryddor och ekologist örtte hamnade också i vagnen då vi handlade. Nöjd med mina inköp !
Nu ska jag njuta av min lediga dag och läsa tidningar och slappa :-)

onsdag 17 februari 2010

Lediga dagar efter intensiv helg


Förlovningsfesterna i helgen gick bra. Mycket folk och trångt om utrymme men finns det hjärterum...... ;-)
De nyförlovade var nöjda och glada och många fina gåvor fick de . Trötta efteråt har de flesta av oss varit. Känns i foten att man stått mer än vanligt .
Igår var det jobb dag igen med personalmöte på schemat. Semestrarna för sommaren gick vi igenom. Jag ska ha 5 veckor från 26.7-29.8. Längtar redan :-)
Idag är det ledig dag igen . Har mest gosat med Lady men gjort lite nytta mellan varven också. Mina limegröna gardiner och den nya mattan som jag skickat efter från Hobbyhall kom idag. Gardinerna måste jag bara ha upp genast :-) Så annorlunda det blev men också väldigt fräscht . Jag blev nöjd !!! Hittade en duk i skåpen som jag fått av min mamma för länge sen som passa perfekt ihop med gardinerna. Nu borde jag få köpt ljus , kuddar och en filt i liknande nyans så är jag nöjd sen :-)

onsdag 10 februari 2010

Nöjd med dagen :-)

Nybadad Lady



Åh vad jag känner mej nöjd med min dag :-) Badade Lady på förmiddagen och hon var så duktig. Gillar inte alls fönandet efteråt men det gick bra med lite mutor ;-) Nu är hon så mjuk och go och doftar så gott . Uppfödaren rekommenderade Espree Silky Show Shampoo och balsam . Har bara använt schamppoot än så länge men det är jättebra .
Ikväll har jag och dottern bakat muffins med hallonyoghurtchoklad i. De blev riktigt lyckade och så goda . Roligt att lyckas med nåt när man för en gångs skull bakar.
Snart blir det hundprogrammet från 3:an. Kanske man får nåt bra tips igen :-)

måndag 8 februari 2010

Väntar på mina postorderinköp


Måndag och min första riktiga semesterdag. Fick bytt gardinerna i köket så nu är tomtarna äntligen borta :-) Hade beställt en hundbok från CDON.COM och den damp ner i postlådan idag "Barbros bästa råd till hundägare". Det ska bli intressant läsning. Jag fungerar nog så att om jag är intresserad av nåt då slukar jag information i det ämnet...och just nu är intresset HUNDAR :-)
Inredning är en annan sak som är kul....bara man hade mera tid , kraft och pengar att förändra det man vill ha annorlunda. Nu har jag iallafall beställt vårgardiner till vardagsrummet i GRÖNT !!!! Inte alls min stil men nu är det gjort ! Genomskinliga , tunna med ljust gröna blad på och en matta som är naturvit med nå smala ljusa ränder i beige. Annorlunda med grönt men sååå gröna är de inte så att det skulle bli för mycket...tror jag. Nu är det bara att vänta på att de ska komma då.

söndag 7 februari 2010

Semester :-)



Äntligen semester i en vecka :-) Nu ska jag njuta av varje dag . Mina skador är nu bättre fast foten ännu gör ont då jag går. Har börjat göra övningar för att stärka musklerna i den....men träningsvärk gör oxå ont :-(
Idag var vi ut och körde till sommarstugan ute i skären. Underbart väder . Solen värmde och termometern visade på -2 grader. Snön började smälta och det har droppat från taket. Lady klarade bilresan bra. Hon somnade på vägen dit. Så lycklig var hon då hon fick springa fritt på isen :-) Annars brukar hon snabbt visa hur kallt hon tycker att det känns om tassarna ;-) Hemresan gick oxå riktigt bra. Lite protester till att börja med men sen somna hon :-) Stora flickan är hon nu . Hela 14 veckor gammal och väger 1450 gram. Det låter lite men när man jämför med de 800 gram som hon vägde då vi fick hem henne så är hon så stor :-) Det kändes så skönt att komma sig ut en stund efter allt innesittande. Hoppas vädret fortsätter så här som det var idag men det är väl mera snö lovat till hela nästa vecka. Hoppas kan man ju alltid :-)