onsdag 31 mars 2010

Påsk pyntat !




Blev så glad igår då jag kom hem från jobbet då det stod en så vacker korg med narcisser i på köksbordet :-) Dottern hade varit så gullig och köpt dom åt mej . Tack gullunge <3

tisdag 30 mars 2010

Snabb uppdatering ;-)

Tiden bara rinner iväg tycker jag ....hinner inte med allt jag vill för tillfället. Kan ju bero på att jag tar det väldigt lugnt mellan varvena oxå ;-) Vattenjoggat 6 gånger under 3 veckors tid och det känns så bra. Foten läker i bra takt men är ännu inte riktigt lika rörlig som förut. Små promenader har vi börjat göra med Lady . De är riktigt passligt långa åt mej oxå som inte ännu vågar gå långa sträckor i denna snörika/hala omgivning som vi har här just nu. Motionscykeln är avdammad och jag fick mej just ett 35 minuter långt motionspass på den. Har skaffat mej zumba dvd:n som jag ska testa ordentligt när foten tillåter. Har börjat med grundstegen. Efter 24 min pass med några rätt så enkla övningar så hade jag träningsvärk i 2 dar efteråt ;-) Mera träning bara....... :-)

onsdag 24 mars 2010

Princess Lady :-)


Kan inte låta bli att lägga in foton på Lady i sin princess kappa :-) Vi köpte den före vi fick hem henne . När hon kom till oss var hon så pytteliten och kappan så stor att vi aldrig trodde att hon skulle kunna använda den . Nu är hon stor , hela 2,5 kg väger hon nu......men inte är hon så förtjust i att använda sina gulliga kläder. Det är nog mest vi andra som tycker att det är sött ;-) Bra skulle det ju vara om hon använde dem...för hon skulle inte bli lika blöt under magen då :-)
Nu har hon börjat tycka om att vara ute längre stunder. Så gulligt då man sitter på terassen och hon vill i famnen och njuta av solen. Så sköna stunder :-)

måndag 22 mars 2010

Våren närmar sig :-)



Så är det måndag igen ! Helgen kom och gick snabbt som den brukar. Mycket roligt hann jag med iallafall:-) På fredagen var jag, maken och dottern på lunch till Bernys http://www.berny.fi/
Jättegod mat fick vi där. På kvällen blev det fredagsmys med maken :-) På lördag var jag och vattenjoggade med en väninna .Det var andra gången på en vecka efter ett lång uppehåll . En hel timmes jogging blev det i lördags. Gjorde gott åt både kropp och själ ;-)
Lördagkväll kom våra vänner hit och spelade kort med oss. Jag blev sist...aldrig att jag fått så dåliga poäng förut . Tur att jag inte är en dålig förlorare ;-)
Jag har nu börjat våga mej på att promenera lite kortare rundor . Foten är inte lika sjuk men nog ännu stel.
Lady har också velat börja gå lite längre promenader nu sen det blev varmare ute . Hon älskar också att vara ute på gården tillsammans med grannens katt . Katten brukar följa med på promenaderna...lite före oss eller lite efter. De är så söta ihop :-)
Nu har solen börjat lysa igen och det droppar vatten ner från taket. Snön har sakta börjat smälta. Nu vågar man börja tro på att våren ska börja närma sig :-)
Har suttit ute på terassen idag och solat lite och druckit kaffe. Så underbart skönt och avkopplande. Hoppas på många fler soliga dagar :-)

torsdag 18 mars 2010

Shopping som gäller :-)


Shopping .....vad annat kan man sysselsätta sig med då våren dröjer så ? Snön står fortfarande så envist kvar runt knutarna. Har beställt vår och sommarkläder . Blusar, toppar , leggings och en del nya underkläder från Ellos. Hoppas det passar sen när det kommer bara. I början av veckan kom Dermoshops beställning som jag gjort. Mera skönhetsprodukter att ställa in i skåpen ;-) Deras nya ansiktsvatten var härligt uppfriskande och skönhetsdropparna är jättebra . Där har vi nu både skönhetsproddukter och kläder....så vad fattas? Jo , smycken :-) Jag och dottern köpte varsitt smycke igår av Mary http://www.nogg.se/marybead
Så nöjd med köpet fast jag inte brukar bära så "synliga" smycken. Detta är så vackert och jag föll för det direkt . Måste skärpa mej med smycken.....de är till för att bäras...inte för att ligga i askar i skåpena ;-)
Önskar er alla en fin dag !!!

tisdag 16 mars 2010

Längtar efter våren !!!


Efter en vecka med värk i armar och huvud....trötthet och ont i foten...så känns det nu lite bättre :-) Väntar på våren . Vill börja fara ut till skären . Bada tunna och njuta av naturen .Trädgården hemma är fylld av snö. Rhododendron är helt övertäckt av snö...få se om det finns nåt kvar av den då snön smält bort.

Lady har börjat gå lite längre promenader nu.Bara min fot börjar lyda så vill jag börja gå på långa promenader igen . Nytta förenar med glädje,vad är bättre än det :-) Lady njuter av att få röra på sig och hon gillar att retas med grannkissen som också ofta är ute ;-) Tror att vi alla väntar på våren....så var är den ???

söndag 14 mars 2010

Stor flicka :-)


Nu har Lady blivit en stor flicka som kan ha rosett i håret. Så underbart söt då man kan se hennes ögon igen :-) Nu har hon somnat utan bus några kvällar...hoppas det håller i sig . Annars är hon precis som ett litet barn som är övertrött vid sängdags. Springer i racerfart runt och hoppar och biter i allt. Igår kväll la hon sig så snällt i sin bädd och somna direkt...likaså kvällen före....hoppas det fortsätter så ;-)

onsdag 3 mars 2010

Insnöad eller ????




Nu börjar det väl ändå räcka till med snö tycker jag. Visst är det vitt och ljust men det är inget vidare att vara helt insnöad heller.
Jag hade tid till frissan idag. Min snälla blivande svärson kom och skjutsade mej dit. Bilar var fast i snön överallt och 50 meter från huset där frissan har sin salong så körde vi fast. Tur att det finns snälla människor som kom till undsättning och skuffade på bilen. Jag med min fot ( som ju håller på att bli bättre) ...kan tyvärr inte ta till alla mina krafter när det gäller att skuffa bilar i snön...så det var bra med hjälp. Vi kom oss lyckligt hem därifrån ...men en bit ifrån hade några bilar kört fast OCH krockat !
Nu sitter jag tryggt inomhus och mår bra i värmen...om bara taket håller för all snö förståss . Läste just att de fått evakuera ett hus här i stan för taket håller på att falla ner. Totalt kaos i denna stad i dag alltså !!!
När ska våren komma ?????