fredag 29 april 2011

Mera pannacotta......

Dottern ville också smaka på makens pannacotta ,så det blev en omgång till.Denna gång med havtorn-hjortronsylt ovanpå.


Gott gott !!!

tisdag 26 april 2011

Så gott !!!

Kom hem från jobbet för en stund sedan och fick sätta mej och äta vid dukat bord. Maken hade lagat mat , vilket inte är nån ovanlighet i vårt hus . Efterrätter är jag däremot inte bortskämd med.Idag hade maken testat på att laga nåt nytt som han bjöd på.......
.....det var blåbärspannacotta ,som var jättegod <3

söndag 17 april 2011

Boktips!

Läser just nu denna bok som är oerhört intressant .Den handlar inte bara om hundar utan också om Cesar och hans uppväxt och hur det kom sig att han blev en "hundkännare"

Köpte denna bok på stormässan idag.Bläddrat i den och tycker den verkar intressant och upplysande :-)

fredag 15 april 2011

Födelsedagen firad igår .

Firade min födelsedag igår med att köra längs Kyro älv och se på islossningen och översvämningarna.Så vackert på en del ställen och skrämmande på andra.Vid en del hus såg man att de förberett sig för översvämning genom att sätta plast och sand runt husena.Lunch åt vid vid Tesses cafe´vid Vassor fjärden.Solen sken från en klarblå himmel och det var varmt som på sommaren.På kvällen kom släkt och vänner för att fira med mej. Det blir så sällan man hinner träffas så det var roligt att så många kunde komma :-) Tack till min kära mamma som hade lagat jättegoda pajer som jag fick bjuda på <3



Kyro älv vid Golkas. En fjäril flög förbi då jag fotograferade.
Lady undrar varför hon bara får vatten då jag och Anders äter pizza :-)
Lady vågade sig ut på gården idag men håller sig till stenkanterna ;-)
Krokusarna blommar dagen till ära 
Tommy och Lady <3


Blommorna som jag fick av maken....alla tre :-)
Buketten är underbart vacker
Mina födelsedagsblommor.Så vackra .Jag älskar blommor i alla former och färger 
Solstråle - Du är bäst    Såååå gulligt ! Tack <3
Att få gräva i jorden med dessa....HÄRLIGT !!!

Hjärta - vänskap :-)
Kokospalm...så häftig present.Hoppas jag får den att växa :-)

Ni som besökt oss förut ser att nåt annat också är nytt på bilden ....jag är så nöjd över förändringen :-)

Så vacker <3
Fick ett örngott som bara är mitt.Så fint . Tack <3

Det var min dag i bilder :-) Jag är glad och tacksam över alla gratulationer och alla fina presenter...också de som inte är med på bild ;-)

söndag 10 april 2011

Vi har semester :-)

Jag och maken har nu haft semester i en veckas tid. Otroligt vad mycket har vi hunnit uträtta under den veckan. Dottern flyttade ihop med sin fästman i en lägenhet i slutet av april, så nu står alltså sonens och dotterns rum "tomma" och väntar på att komma till nytta ;-)  Detta "projekt" tar mycket tid men är så roligt :-) Har kommit ganska så långt redan . Nya möbler har inhandlats och mycket har flyttats om i olika rum i huset.Rörigt har det varit men det blir bättre för varje dag som man plockar och reder upp :-)
Snart snöfritt på gården
Trädgården har vi också hunnit med.Häcken har blivit klippt.Terassen är redo för sommaren :-) Avkoppling har vi också hunnit med mellan projektarbetena ;-) Igår var vi och tittade på hundutställningen som de hade här i Vasa. Vi fick då också träffa Ladys uppfödare och Ladys mormor. Det var så roligt att se hur de andra havanais hundarna såg ut och hur de uppförde sig.Lady är helt normalt stor i jämförelse med de andra hundarna och exakt likadan till sättet ;-) Dessa hundar är som ivriga små barn som vill ha uppmärksamhet :-)
Nu väntar ännu en vecka med semester . Jag njuter av varje sekund :-)

Lady sovandes i soffan med en fleecefilt under sig och en ovanpå :-)