onsdag 27 juli 2011

Skön jobb dag vid havet !

Vissa jobbdagar är bättre än andra .Igår var det en av de bättre .Varmt och solig väder och vi tillbringade några timmar med sol och bad vid Fjärdskär . En helt underbar dag :-)


Skönt med en badstrand som inte är full med folk.



Replotbron i bakgrunden.

Replot bron fotograferad från utkikstornet.
Grillhuset med utkikstorn.

lördag 16 juli 2011

Linds kök i Närpes

I fredags besökte vi Kristinesstads marknad tillsammans med mamma och pappa. På vägen dit stannade vi vid Linds kök och åt lunch. Underbart god och fräsch mat de som man får plocka åt sig av.Rekommenderar stället till alla som vill äta i lite annan miljö och gillar GOD MAT :-)

Läckerheter i massor att plocka åt sig av.

Min "förrätt"

Mamma o pappa <3

Anders och jag 

Vi var bland dom första gästerna så det var många lediga platser men de fylldes snabbt.



Min varmrätt

Efterrätten var gurkpannacotta...  Jag var tveksam men det var helt ok. Makens pannacotta är godare måste jag nog medge....


tisdag 12 juli 2011

Buzzador - Nivea gåvopaket

För en tid sedan var jag med i en Buzzadorkampanj där jag skrev om mitt Niveaminne.Som tack för mitt bidrag (som jag lämnade in bland de 80 första) så fick jag idag ett produktpaket vårt ca 80 euro .


Här är vad som fanns inne i Nivea paketet. Gissa om jag är nöjd och  glad :-)  

Semestern är slut men sommaren fortsätter :-)

Tommys födelsedag har vi firat.Han hade själv lagat 2 stycken jättegoda smörgåstårtor.Hans sambo hade bakat  cupcakes och cheesecake och det var jättegott.Roligt då alla i familjen är så intresserade av matlagning och bakning....själv äter jag hellre det som andra lagat än lagar själv ;-)

En av sommarens varmaste dagar .Min bror med familj kom ut med båten till skären.En skön dag :-)

En liten harunge har vi som skuttar runt vid villan.

Ela och Alex mysiga balkong med odlingar av olika slag.

Grillat kött med sallad och kantarellsås hade vi på menyn en dag. Mums !!!

Efterrätt ;-)

Jag har nu jobbat i en veckas tid.Jag är utvilad och det känns riktigt bra att vara tillbaks på jobbet.Sommaren fortsätter och varje dag finns det nåt att njuta och må bra av , vare sig man har semester eller inte . Hoppas på många fina sommardagar ännu denna sommar !

söndag 3 juli 2011

Semesterdagarna rullar på.....

Jag och dottern var till stan och  shoppade en dag.Lunch åt vi vid Thai house. Så gott :-)

Ela <3

Ute och kör båt med maken och Lady....ja det är Lady som styr båten ;-)

Otroligt fin kväll. Helt vindstilla och varmt !


lördag 2 juli 2011

Buzzador och Dr. Oetkers nya pizzor Stoneoven Tradizionale

Som buzzador har jag nu blivit utvald att prova på Dr. Oetkers stenugnsbakade pizzor.Jag fick köpa 5 valfria pizzor som jag får ersättning för genom att skicka in kvittot för pizzorna till buzzador.Pizzorna finns att köpas vid Prisma, S-market, K-supermarket och K-citymarket och de finns i tre olika smaker (tonfisk, salami och mozzarella).Det var inte det lättaste att få tag i dessa pizzor för de var slut i flera butiker.När jag äntligen fick dem inköpta så fanns det inte nån tonfisk pizza, så den har jag inte smakat.Tanken är ju att förutom att man själv ska testa pizzorna så ska man gärna bjuda åt sina vänner också .Bra med många åsikter om pizzorna. Jag , maken och dottern testade mozzarella och salamipizzorna en kväll här hemma.Några dagar senare hade jag väninnor på besök som fick smaka.Alla var vi förvånade över att mozzarellapizzan var så god. jag skulle aldrig komma på tanken att köpa en mozzarellapizza annars för det låter "så lite" på nåt vis.....men denna pizza var otroligt god.Salamipizzan var också god men själv hade jag gärna haft en fyllning till på den som svarta oliver kanske? Roligt att få prova på för nu vet jag att jag kan köpa de här pizzorna igen för de är goda :-)

Dr Oetkers mozzarellapizza

Salamipizzan

Dottern och maken testar och gillar :-)