måndag 26 november 2012

Firat dottern i helgen

Daniela som blev 23 år i förra veckan firade med släktkalas i helgen. Vår " lilla" dotter som nästa gång hon firar sin födelsedag kommer att heta fru Sundkvist istället för Berg  eftersom hon och Alexander ska gifta sig till sommaren :-)
På kalaset fick vi träffa familj, släkt och vänner och vi blev som vanligt bjudna på en massa gott .


Födelsedagsbarnet , Lady och Anders

Underbart fint "julsovrum" med allt i vitt. Så vilsamt och harmoniskt.

Goda cupcakes 

Ischoklad -som var jättegod.

Jättegott med sallad och paj :-)

Mera julbelysning

Senare på kvällen blev det kortspel och charader hemma hos oss ;-)

söndag 18 november 2012

Ledig helg

Jag har haft en lång , skön ledig helg då jag har hunnit ha så mycket kul. Shoppat på stan , ätit gott , badat bastu  , haft trevliga diskussioner och sett film på tv. 
Maken har jobbat men dottern har hållit mej sällskap då hennes man oxå var upptagen i helgen :-) 
Ikväll var det julöppning på stan men pga ösregnet så for vi bara in och såg på fyrverkeriet.
 Efteråt for jag hem och sydde upp mina nya julgardiner till vardagsrummet och hängde sen upp dem :-) Där vi bor har folk redan satt ljusstakar i fönstret och uteljusslingor lyser upp så fint på var och varannan gård. Nu har jag åtminstone ett fönster färdigt ...om man inte räknar med dotterns gamla rum där julgardinerna hängt uppe sen ifjol ;-) 


Juldekoration i Rewell center

Lördagskvällens mat-parmaskinka pizza med rucola sallad. Gott !!!


Nya gardinerna , köpta från Hem tex .

Lite mera julstämning blev det iallafall med "julgardiner" i en varm röd färg :-)

onsdag 14 november 2012

Arbitrage Official Trailer [HD]: Richard Gere Tries To Hide A Massive Mi...


Igår var jag och Daniela och såg "Bedragaren" med Richard Gere. En helt ok film men för ovanlighetens skull så ogillade jag Geres rollfigur i denna film  ;-)  Slutet på filmen förstod jag mej heller inte riktigt på..... 
Det är möjligt att det här är en sån film som jag borde se två gånger för att få alla sammanhang att hänga ihop , eller så var jag bara okoncentrerad under filmen !?

Min nya lilla väska

Min nya lilla fina väska från Spanien invigde jag igår. Perfekt att ha med sig när man inte behöver annat med sig än telefonen , nycklarna och pengar :-)

söndag 11 november 2012

Grattis alla pappor !

Idag har vi firat farsdag. Maken firades redan igår pga tidsbrist idag.Svärfar och min egen älskade pappa firade vi idag :-) Efter firandet somna jag i soffan och sov i några timmar.Nu ska jag orka med en jobbnatt till men sen är jag ledig :-)

GRATTIS PAPPA

lördag 10 november 2012

Jag är så glad :-)

Under de senaste 2 veckorna har jag besökt simhallen 6 gånger.Jag har varje gång vattenlöpt i 50-60 minuters tid.Första gången slet och rev det i hela högra benet , som om jag haft ett gummiband som drogs av och an där.Andra gången samma känsla men lite mildare.Efter 2 veckors vattenlöpande kan jag nu konstatera att min sjuka fot-ben -höft blivit bra :-) Jag skadade ju framfoten i augusti då jag var ouppmärksam på en hög trottoarkant och föll handlöst i gatan.Efter det har jag inte kunnat belasta foten på rätt sätt utan gått snett, vilket i sin tur har gjort att vaden varit jättespänd ,knäet sjukt och höften spänd.
Idag sprang jag för första gången på länge på löpbandet.Det var så skönt och jag blev så glad  då jag märkte att det inte alls gjorde ont :-)
Som ni märker så kämpar jag vidare med min träning och jakten på viktminskning inför sommaren ;-)

torsdag 8 november 2012

Min kalender...

....som jag beställde för några dagar sedan  kom idag med posten. Så kul med en egen personlig kalender där man kan ha foton i olika storlekar på sånt man gillar att titta på. Min kalender är fylld med  foton av nära och kära och fina vyer som ger mej trevliga minnen :-)



Ett urval bilder från min kalender. Jag själv pryder pärmsidan.

Lady  

Familjebilder

Anders och Lady 

Kalendrarna kan man beställa från http://www.ifolor.fi/sv/fotokalendrar/veckokalender/

onsdag 7 november 2012

tisdag 6 november 2012

Fick paket med posten idag

Det var mina två dvd boxar som jag beställt från cdon som kom .  Nu är vinterunderhållningen räddad :-) " Desperate housewives" säsong 7 och "the good wife" säsong 1. Har ingen aning om vad The good wife  är för serie men den boxen var så billig så det spelar inte så stor roll fast den skulle vara dålig . Nu är det bara att sätta sig ner och börja kolla på dem :-)



torsdag 1 november 2012

3 års dag

Idag blir vår lilla sötnos 3 år .....
....och idag firar Tommy och Sara 3 år tillsammans.

                                    Grattis till er alla tre  :-)