måndag 20 juli 2015

Nya rosen blommar nu.

Den nya rosen som jag planterade i våras har börjat blomma nu. Winter sun tror jag att den hetet. Stor , dubbel och doftar gott.

söndag 19 juli 2015

Dagens projekt klart

Träd , ris och stubbar är nu borta och där finns istället nu 3 äppelträd och gräsmatta som är nysådd. Jag är så nöjd. Då vi kommer hem igen ska jag leta efter före och efter foton så man kan se hur mycket som hänt på de senaste två åren. Nu väntar nästa projekt......jordhögen ska skottas ut över gården och mera gräsmatta sås.

lördag 18 juli 2015

Jordgubbar

Idag plockade jag ca 3 liter jordgubbar från mitt eget land. Stora fina "gubbar" . Köpte också en låda med jordgubbar från en försäljare vid Minimani så att jag säkert får tillräckligt med gubbar i frysen. Nu har jag äntligen fått dom rensade och inlagda i burkar . Bra dag att sysla med sånt här då det regnar ute :-)  Trevlig lördag allihopa !

Egna jordgubbar från landet.


söndag 12 juli 2015

Alicia Emelie har blivit döpt idag.

Idag har jag fått vara med om en väldigt speciell och fin dag då mitt första barnbarn döptes. Den lilla söta prinsessan sov sig igenom hela dopceremonin i sin gudmor Saras famn. Efteråt var det dopkaffe med otroligt goda smörgåstårtor och tårtor och annat gott. Lilla Alicia Emelie har nu fått sitt namn ♥

måndag 6 juli 2015

Dagens projekt

.......målat gungan hemma 😊

söndag 5 juli 2015

Dagarna kommer och går......

Spelat kubb. Blev 2-0 till pojkarna ....

Vacker sommarkväll.

Idfiske från bryggan
Så har jag fått umgås med mitt underbara barnbarn som växer och blir mer uppmärksam på allt runtomkring henne för var dag. Så roligt då man märker att hon känner igen ens röst och vänder huvudet för att se var man är någonstans och sen ler stort . Det värmer ens hjärta :-)

onsdag 1 juli 2015

Semestern har börjat

Semestern har bara börjat men vi har fått massor gjort redan. Jag har  målat brunfärgad träolja på alla tre terasserna vid skären. Tommy och Anders fick just färdigmålat förrådet som blivit byggt. Snyggt och fint blev det men nog är det konstigt då projekten aldrig tar slut nångång.....eller kanske det är projekten som håller igång en ? Pelargoner köpte jag i olika färger och planterade vid äppelträden. Nu tror jag att jag tar det lugnt resten av dan ☺