Sonen tar åt sig av buffe'n |
Välfyllda tallrikar ! |
I helgen firade vi svärmor som fyllde 80 år vid Linds kök i Närpes. Vi som aldrig varit där förut blev helt tagna av både synintryck och smakupplevelser. Buffen som var uppdukad bestod av mängder av frukter och grönsaker. Sallad, tomater,gurka och paprika i olika färger var fint upplagda på serveringsfat. Appelsinklyftor, blodgraipe , mandarin, 3 olika sorters melon och ananas ...de smakade som frukterna gör när man är i södern. Marinerade champingjoner , jordgubbar med vitlök och fetaost-tomat-rödlöksallad var andra delikatesser som var uppdukade. Väldigt skeptisk var jag till jordgubbar med vitlök på men det var annorlunda och riktigt gott. Varmrätten bestod av lax , revbensspjäll och kött med potatis och sås.Rekommenderar detta ställe för alla som gillar fräsch mat och lite annorlunda upplevelser.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar