måndag 23 augusti 2010

Semesterdagarna flyger iväg.......


Hinner inte med att uppdatera bloggen så ofta som jag hade tänkt just nu. Ska sammanfatta den senaste veckan med hjälp av lite bilder tänkte jag :-)


Victoria anländer till bryggan.
En dag kom en Marino körande in mot vår brygga. Ingen av oss hade en aning om vem som hade en sån båt så det blev en trevlig överraskning då det visade sig vara släktingar som kom på besök . Blev en fin eftermiddag med kaffe, grisar och plättar och trevligt sällskap.

Jag och Lady En varm sommardag for vi till Djupskär och såg ett nybygge . Lugnt och fint på sjön men så varmt.

Högfärdig prinsessa ;-)


Daniela kom hem från Tammerfors med en festklänning åt Lady :-)   Hmmm.....Lady visste nog inte riktigt vad hon skulle tycka om prinsessklänningen men nog ser hon lite högfärdig ut där hon poserar på bordet :-)   Så söt <3


Yyteri sandstrand


Så var det dags för minisemestern till Stockholm. Startade tidigt och for en sväng via Yyteri och beundrade sandstranden där.

Lyxhytt på Isabella


Vi som aldrig åkt lyxhytt förut blev ju glada åt hytten på Isabella. Inte var det nåt som var så speciellt med hytten egentligen , den var som vilket hotellrum som helst. Däremot var den betydligt bättre än A-hytterna som är utan dubbelsäng och tv .

Ett mulet Stockholm

Från ett soligt Åbo till ett mulet Stockholm kom vi tidigt på tisdag morgon. vi åt frukost i Gamla stan på cafe Kaffekoppen. Efteråt tog vi Djurgårdsfärjan till Djurgården. Där kollade vi in Aquariavattenmuseet , Vasamuseet och Skansen. När vi kom till Skansen så var bland det första vi såg MÅNS  som repeterade inför kvällens allsång på Skansen.Han var nog min huvudattraktion i Stockholm  ;-)  Vi åt smörgåsbord vid Sollidens restaurang på Skansen. Det var DYRT men otroligt gott :-)  17 tiden när vi steg iland från Djurgårdsfärjan vid Slussen så började det ösregna. Glada och nöjda med dagen gick vi ombord på Amorella och började färden hemåt igen .

Måns vid Skansens scen

Hemma igen började byggandet av nya utedasset. Maken har många fina ideer om hur det ska börja se ut. Blir intressant att följa med hur planerna och byggandet  fortskrider ;-)


Nya utedasset tar form
Släktkalas , tunnabad och kräftskiva har de senaste dagarna bestått av. Det har varit trevligt .
Nu några dagars lugn och ro  hemma ....har jag tänkt iallafall ...sen blir det att fira villaavslutning :-)

Mina underbart vackra blommor :-)

Som avslutning en bild på mina vackra krysantemer vid villan.

1 kommentar: