lördag 10 november 2012

Jag är så glad :-)

Under de senaste 2 veckorna har jag besökt simhallen 6 gånger.Jag har varje gång vattenlöpt i 50-60 minuters tid.Första gången slet och rev det i hela högra benet , som om jag haft ett gummiband som drogs av och an där.Andra gången samma känsla men lite mildare.Efter 2 veckors vattenlöpande kan jag nu konstatera att min sjuka fot-ben -höft blivit bra :-) Jag skadade ju framfoten i augusti då jag var ouppmärksam på en hög trottoarkant och föll handlöst i gatan.Efter det har jag inte kunnat belasta foten på rätt sätt utan gått snett, vilket i sin tur har gjort att vaden varit jättespänd ,knäet sjukt och höften spänd.
Idag sprang jag för första gången på länge på löpbandet.Det var så skönt och jag blev så glad  då jag märkte att det inte alls gjorde ont :-)
Som ni märker så kämpar jag vidare med min träning och jakten på viktminskning inför sommaren ;-)

2 kommentarer:

 1. Jaa man blir så glad så man märker vad man klarar o det onda gör mindre ont eller kanske helt försvinner!! jag damma också av löpmattan härom kvällen o kände mej jättenöjd.
  Har inte använt den på länge men nog varit ut på promenader o gått i den takt som tillåtits va gång. Japp vi kämpar vidare...vi har ju en bra morot framför... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det har vi verkligen :-) Bara att fortsätta :-)

   Radera