fredag 21 mars 2014

Årets första övernattning i skären

Underbart väder.Soligt och vindstilla.
 Aldrig förut har vi inlett villasäsongen så här tidigt.

Eftersom staketet blåst sönder blev det en provisorisk lösning så att Lady inte skall kunna rusa ner i vattnet från terassen direkt när hon kommer ut från stugan.

Då mörkret lagt sig blev det Canasta spel med Tommy och Sara ....och en skvätt konjak ;.)

14 kommentarer:

  1. Oj så trevlig att komma ut till skären.
    Är det bilväg fram till ert sommarställe?
    Eller kommer man bara fram med båt+
    Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Monica, vi har nog bilväg dit .Det tar ca 30 minuter att köra ut dit från stan.Oftast tar vi bilen dit också på sommaren. Det är enklast så :-)

      Radera
  2. Trevliga gamla Silja Line spelkort, nostalgiska!

    SvaraRadera
  3. Glömde skriva "under" ovanstående inlägget :) häls Ulrika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ulrika :-) Vi borde skaffa nya spelkort ...Silja lines spelkort vill inte hålla ihop längre ;-) Jag måste fråga en sak jag undrat över och det är om vi känner varann "på riktigt" du och jag eller har du bara råkat "snubbla" över min blogg ? :-) Trevligt hur som helst att du läser och kommenterar :-)

      Radera
  4. Hej! joo, det stämmer , jag råkade snubbla över din blogg när jag letade efter info om snigelkräm, som jag köpte från Barcelona på sem. ,då kom din inlägg upp ang snigelkräm. Såg att du bor i Vasa. Eftersom jag är född och uppvuxen i Vasa (flyttade från Vasa när jag var 19år) blev jag nyfiken och började läsa din blogg. Jag tycker att din blogg är trevlig!!
    Jag är ca samma ålder som du, har 2st stora barn, Bott i Stockholm ca 30 år ,men besöker Vasa varje år, min far o släktingar bor i Vasa :)
    Min dotter har haft blogg, hon tyckte det var roligt när folk lämnade kommentarer, pga detta uppfattar jag att alla bloggerskor gillar kommentarer :)
    P.S Har börjat läsa även MINA TVÅ HEM -BLOGG ;)
    Med vänlig hälsning ULRIKA

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är jätteglad över att få kommentarer i bloggen så fortsätt gärna med det :-) Jag blev bara nyfiken på om jag vet vem du är då jag förstod att du har en koppling hit till Vasa . Vasa är så litet så mitt i allt är vi släkt eller nåt . Många läser bloggen men lämnar tyvärr inga kommentarer . Jo jag har märkt att många hittat hit via snigelkrämsinlägget.Min snigelkräm är slut ...borde köpa mera..... Vad tycker du om din?
      Soliga hälsningar från Vasa och mej :-)

      Radera
  5. Hej ! Snigelkrämen är bästa krämen som jag har använt. Tyvärr kostar den ca 500kr här. , men efter min Barcelona snigelkrämen tog slut beställde jag från nätet för 130kr inkl porto, krämen kom från Portugal. Trotts min ålder får jag ganska ofta besvärlig acne, men jag har använt snigelkrämen ca 5mån, ingen acne ! :)) MVH Ulrika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj det var billigt ! Här är dom också dyra. Jag har köpt när dom haft specialerbjudanden men nu är jag utan.jag tycker också att den är jättebra :-)

      Radera
    2. Ulrika- jag kollade lite på nätet efter snigelkrämer. Hittade flera olika via ebay. Vilken av dem är det du har? Bra att veta om jag också beställer :-)

      Hälsn. Sussi

      Radera
  6. Hej, jag beställde från säljaren som säljer ALFA baba de caracol, hon är Top -rated seller, jag köpte kräm inte gel. Hoppas du hittar henne! hon levererade krämen på 12 dagar. MVH Ulla p.s hör av dig hur det gick :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej igen! Jag blev så ivrig när jag såg hur billiga krämerna är på nätet så jag beställde före jag fick ditt svar....så få se då hur min kräm är :-) Det är från det här märket som jag beställde http://www.bio-planter.pt/ Blev 10 euro att kosta. Berättar sen när/om den kommer fram och hur den är. Tusen tack till dej för tipset att beställa på nätet :-)
      Kram , Sussi

      Radera
  7. :)) , har du provat : i offer,där finns billiga , fina kopior ;) , alla tjejerna på mitt jobb beställer därifrån väskor och skor osv // Ulrika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj....jag visste inte ens om att det fanns nåt sånt :-) Tack för tipset :-)

      Radera