söndag 30 november 2014

Mamma Mia vilken show !!!

I fredags åkte jag, maken ,mamma och pappa ner till Helsingfors med Istravel för att se Mamma Mia på Svenska teatern. Bussen var fylld av förväntansfulla resenärer och efter 7,5 timmes bussfärd kom vi fram till Hotell Marski där vi skulle övernatta. Hotellet låg mittemot Svenska teatern och Stockmann , så läget var perfekt. Rummet var fint . Stora sköna sängar och enorma fönster , fast utsikten var kanske inte den bästa ;-) 
Kl.19.00 började föreställningen och Mamma Mia körde igång. Vilken medryckande show det var. Otroligt tempo och så bra sång och musik. Publiken stod upp och applåderade de sista femton minuterna av tillställningen. Jag hade kunnat se den en gång till direkt efteråt.... Det var nog det bästa jag sett på teater någonsin :-)
Efter teatern blev det lite mat och dryck och sen var det skönt att slänga sig på sängen i hotellrummet. Vi sov jättebra trots mycket ljud av trafiken och discodunk från nån nattclub.
Frukosten på hotellet var jättebra. Alla hittade nog nåt att äta där för utbudet var stort :-)
Vi hann med lite shopping före vi startade hemåt igen. En fin och minnesvärd resa :-)


På promenad längs Helsinfors gator. (Klicka på bilderna så blir de större )

Svenska teatern -vårt hotellrum och mamma och pappa :-)

Maken skulle absolut till matavdelningen  vid Stockmann
 och visst var sortimentet lite annorlunda än i butiken hemma ;-)

Stockmanns julpyntning .

6 kommentarer:

 1. Fina bilder, man får rikti julkänslo :) / Sara

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder!Jag vill å far på mamma mia,,,,men att få vänd gubben i na väder,,Har ni kollat på Folkets dagblad..det va också bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej vi har inte varit och sett den.Jag har fri biljetter från jobbet men vi har inte fått bokat nån passlig dag när vi båda har ledigt före jul.Jag borde kolla igen och se om de alls har lediga platser till nån föreställning :-)

   Radera
 3. Ja vi hade en jättefin teater-resa ,tack för att du ordna så vi kom oss ut :) och om ni har möjlighet så gå och se Folkets Dagblad det va oxå sevärt .

  mor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska kolla om det finns lediga platser ännu innan jul :-) Det var roligt att ni var med oss <3

   Radera