lördag 15 augusti 2015

Båtutfärd och god mat .

Mycket kan hända på bara några dagar och de senaste dagarna har varit smått omtumlande igen. Maken var på undersökning till sjukhuset och resultatet blev sjukskrivning  i 1,5 månad. Nu ska han ta det lugnt och ta hand om sitt hjärta  i väntan på mera åtgärder. Så kosten skall ses om ännu mer än förut. Tur att vi gillar sallader och grönsaker iallafall :-) Feta kantarellsoppor och såser var visst inte så populärt så svamparna får tillagas på annat sätt i fortsättningen . 
Igår var vi ut till Jannes saloon med båten tillsammans med min bror, svägerska och brorson. Vädret var otroligt fint. Lite kallt på sjön men i solen var det jättevarmt. Sen hade vi en sen middag hos oss tillsammans med dottern och hennes familj. Det var grillad lax på menyn och sallader i olika form som tillbehör. Lite kantareller fick också vara med-enbart stekta i lite smör och det gick bra det med :-) 


Melonsallad med parmaskinka hade dottern lagat och det var jättegott :-)

1 kommentar:

  1. Oj hjärtat är inget att leka med.Kanske det är nån åder eller klaff...min pappa har båda de felen åtgärdat.Gott med sallad..o det borde man ju äta mera av, så är det ju.. vi äter nog för lite sånt.Idag skall jag göra kantarellsmörgås..fick 2 liter av fähusavbytaren..snällt va!

    SvaraRadera