onsdag 20 oktober 2010

Hösten är här !




 Vi var ut till skären en dag och plockade undan det sista inför vintern. Hårda vindar blåste in över land och vågorna var betydligt större än vad man kan se på bilden.Usch, jag gillar inte alls detta väder ! Hösten är vacker bara vädret är fint.  Man måste kunna  vistas utomhus utan att bli blöt eller frysa av kalla vindar.
Lady gillade inte heller blåsten. Hon som älskar att stå ute på bryggan och titta på vattnet i vanliga fall protesterade inte alls då vi satte oss i bilen och åkte hem igen.
 Blommor piggar upp i höstmörkret. Här är rosbuketten som dottern köpte åt maken till födelsedagen.Han firades i lördags, några dagar för tidigt men med våra skiftesjobb så blir det ofta så . Här är vackra rosor i olika färger. Lady gillar rosorna bättre än blåsten ute vid villan ;-)
Visst är det vackert med rosor :-)

En stor glädjespridare i höstmörkret för mej är denna dam <3 Efter 2 timmars pälsvård är hon trött och vill sova i soffan....och jag är lugn och avstressad. Nu blir det kvällsjobb för mej och att kolla hockey står på dagens schema. Det kommer att bli så skoj :-) Önskar er alla en riktigt trevlig dag !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar