onsdag 8 april 2015

Isen försvann !Igår var vi ut till skären igen. Räfsade lite löv och skottade grus. När vi kom dit var det isflak överallt men några timmar senare såg det ut såhär. Nöjd med en dag full av solsken och frisk luft :-)

Imorse när jag vaknade och skulle dra upp spjälgardinerna i vardagsrummet så såg jag en man som stod vid staketet och fotograderade vår gård . Snabbt ställde jag mej bakom gardinen och sa till maken att det står någon och fotograferar gården......sen kika jag ut igen och då var han inne på vår gård och kameran riktad rakt mot mej.......HJÄLP...vilka tankar som hann gå igenom mitt huvud innan vi förstod att det var grannarna som ska glasa in sin terass som hade "inglasaren" hos sig och han tog foton av vår inglasade terass för att få deras likadan  :D Tur att jag inte rusade ut i pyjamas och undrade vad han sysslade med :-) Där fick man dagens skratt iallafall. Det var bra med lite skratt för dagen slutade inte lika roligt som den började. Efter att jag jobbat kvällsskifte kom jag hem till Lady men maken som skulle varit hemma blev intagen för observation på sjukhuset. Allt ok men visst gnager oron i en iallafall .
Tar nya tag imorgon :-)

2 kommentarer:

 1. Skäritider ja snart har vi den tiden framför oss igen!
  Ja du hade en händelserik dag med paparatzzi och allt!
  Ha en bra dag!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. Hej o kul du ville va med i mitt lotteri.Ja isen har väl nog fari sin kos nu, finns nu inte nått i Kyroälv...Fasen jag som tänkte gå ut o räfsa , nu kommmer det ner nå snöblandat regn. blää Ha en bra dag!

  SvaraRadera