onsdag 29 december 2010

En glad dag !

Idag är det exakt 1 år sedan som vi hämtade hem Lady från Sanillas kennel i Raumo.Vi var då nyblivna hundägare som ingenting visste om hundar eller deras beteenden.Att fostra en hund är inte alls som att fostra en människobabys.Massor har vi lärt oss om hundar... och om oss själva.Nya människor med hundar träffar vi hela tiden , mera motion får vi också.Lady har gett oss så mycket glädje i vårt liv. Älskar henne så mycket <3  Så glad att hon blev just vår hund :-)
Idag hände en annan sak som också gjorde mej glad. Jag hade just kommit till jobbet då min telefon ringde.En kvinna meddelade att jag hade vunnit huvudvinsten i en julkalender på nätet. Jag får valfria skönhetsprodukter till ett värde av 1500 euro från http://www.upea.fi/upea.nsf/start 
Parfymer,smink och hudvårdsprodukter av olika märken finns det att välja mellan.Jag har aldrig vunnit en vinst till ett så stort värde förut och är så glad :-)

En glad dag !!!


Vår Lady <3

2 kommentarer:

  1. Hej ,och grattis till vinsten :)
    Är så glad att få ta del av er härliga Lady,då jag reagerar så kraftigt på alla andra hundars lukt ,så är det så bra att er allergi vänliga hund möjliggör för mig att kunna njuta av henne :)Hoppas ni får ha många glädjerika år med Lady(jag också)....Mamma.

    SvaraRadera
  2. Tack mamma :-) Ja det är ett stort plus med Lady att hon inte luktar hund. Det finns så många människor som har svårt med stark hundlukt...jag själv också....så nog hitta vi den perfekta hunden för just vårt hem då vi tog en havanais :-)

    SvaraRadera