tisdag 7 december 2010

Snigelkrämen Baba De Caracol

Ifjol köpte jag denna snigelkräm på en hälsodag som de ordnat vid Academill.En arbetskamrat  hade hört talas om krämen och  rekommenderade den. Hon hade förstått att den är lite av en mirakelkräm. Jag var nyfiken och ville verkligen prova krämen. I vanliga fall kostar denna kräm ca 40-50 euro. Jag fick den till mässpris och betalade 20,- . Krämen lär vara bra mot mycket. Jag har använt den mest som nattkräm då min hud stramat och känts torr. Ansiktet gillar krämen...mina torra händer också...t.o.m mina torra läppar har fått nytt liv under en natt med snigelsalvan på sig. Jag rekommenderar den för såna som har torr hud eller problemhud av något slag.
Kopierar hit nedanför text som jag hittat om denna kräm.


Snigelkrämen Baba De Caracol

Snigelextraktkrämen som har blivit en storsäljare i Europa.
Baba de Caracol är en helt naturlig produkt och ett resultat av de senaste upptäckterna inom kosmetik.

Under 1980 började Fransmännen importera sniglar för att användas i det Franska köket som en delikatess och det var vid anrättningen av dessa rätter som man av en slump upptäckte att de som tillagade sniglarna och som hade hud problem med sår etc. fick ett mycket snabbt läkningsförlopp och att hud problemen försvann. Efter den upptäckten skedde en 15 årig forskning och utveckling till den slutprodukt (Baba De Caracol) som vi nu har.

Krämen är en multifuntions behandling för ansikte, händer och kropp som underlättar en djup och konstant hudförbättring.

Krämen avlägsnar alla slags rynkor och linjer, kråksparkar vid ögonen, fula hudfläckar.

Det aktiva ämnet är allantoin som utvinnes från sniglar.

Med allantoin producerande körtlar har sniglarna förmågan att reparera sig själva, där av denna unika kräm.

Då allantoin är både sammandragande och fuktighetsbevarande kan det även användas vid sårbehandling då den har stor självreparerande och snabb läkande effekt.

Krämen innehåller snigelextrakt, allantoin, glycolic, acid, collagen, elastin, vitaminer och proteiner.

Allantoin, reparerar och återskapar hudceller.

Glycolic acid, bidrar till en naturlig hudrengöring och föryngrar huden, då den har åldershämmande effekt.

Collagen och Elastin, ger huden spänst och lenhet.

Vitaminer och Proteiner, ger huden näring och bidrar till mjuk hud.

Krämen har vunnit en mycket stor marknad då det har konstaterats att den har en mycket gynnsam effekt för en mängd hudproblem, som bland annat acne, hudfläckar, ärr, bristningar, rynkor, mm. Krämen masseras in 1-3 ggr/dag och undvik ögonen

En burk innehåller 50ml.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar