lördag 11 augusti 2012

Lång dag......

Det har varit en lång dag idag . Sov bättre än natten före men har ont i ryggen av att sova på soffan. Foten är ännu sjuk och svullen.Vågar inte alls stödja på den nånting så istället hoppar jag runt på ett ben eller kryper fram :-(  Äter panadol och smörjer med hirudoid och håller foten högt.Däremellan duschar jag foten med omväxlande varmt och kallt vatten för att öka blodcirkulationen och undvika inflammationer. Det rådet fick jag av en massör förra gången jag hade sjuk fot.
 Mamma och pappa kom hit med blåbär som en snäll människa plockat och sålde  till mej .
Mamma och pappa var dessutom snälla och rensade dom + satte dom i askar färdiga att frysa in . Jodå, jag är tacksam och jag vet att jag har det bra :-)
 Fakta är ju tyvärr att med mina fötter springer man ju inte så mycket i skogen och plockar bär....ormarna och alla andra kräk håller mej också därifrån ;-)
Sen kom en väninna hit på kaffe.Jag låg på golvet med foten i högläge , så hon fick servera sig själv ;-)
 Tv:n har gått varm och nu har jag sett en hel del av de program som jag bandat i sommar. Datorn i nedre våningen slipper jag till men upp har jag ännu inte kunnat ta mej. Det här blev ett gnälligt inlägg men jag är bara så sur , bitter och inåtvänd över att det här måste hända mej igen
 :-( 
Imorgon har jag tänkt vara frisk och gå på jobb iallafall !!! Så under natten ska min fot bli frisk!!!
Gonatt alla bloggläsare! Ta vara på era fötter och gå försiktigt !

2 kommentarer: