söndag 16 september 2012

Ledigt veckoslut

Gäddmätet  stod på schemat denna helg. Anders ordnade tävlingen och deltog också tillsammans med Matti och Kim.

Ela,Alex ,Lady och jag fixade elden till korvgrillningen efteråt och tog emot deltagarna på bryggan. Här är det Tommys lag som kommer i land.

Ela och lady väntar på korvgrillningen :-)

Söt Lady :-)
På kvällen lärde vi Daniela och Alexander att spela "Liverpool". De hade nybörjartur ;-)  Ela vann och Alex kom tvåa :-) 
Sen badade vi i tunnan och såg på stjärnorna.Jag såg 3 stjärnskott men de andra såg ännu fler. En riktigt skön kväll. 
Sen var det inte riktigt lika kul när jag skulle sova och kände nåt krypa i mitt ansikte och en stor lockspindel kröp över mej :-(  Huuuadå !!!

Vaknade till en solig dag idag.När ungdomarna farit hem så började jag "höststäda". Skönt att ha saker undanplockade ifall vintern överraskar oss. Grillen fick en ordentlig uppstädning och är nu redo för vinterförvaring.Anders kämpade och staplade brädorna som blivit sågade av trädena som togs ner för ett par veckor sen. Det finns en del kvar att göra men jag hoppas hösten blir lång :-)


Lady kunde inte springa på stranden idag för vattnet var så högt att det gick ända upp till trappan.
Snyggt och fint blev det  :-)


Köket är städat :-)

Plankhögen växer...


Rosorna som vi köpte i somras är helt otroligt fina.De blommar och blommar och blommar.... Nya knoppar kommer hela tiden.Borde köpa likadana hit hem :-)

8 kommentarer:

 1. Ni har haft både jobb o rekreation...o va högt vattnet är...fina foton av alla:))Hoppas på en fin höst så ni kan njuta där än<3

  m

  SvaraRadera
 2. Oj va fint städat :) å jestas va högt vatten :o låter skönt ti sitt i tunnon å si på stjärnor, hoppas e sku va fleir såna kvällar i höst så kommer jag å :D

  SvaraRadera
 3. Vilket ljuvligt väder ni haft ute på skären,och trevligt med gäddmete i fint väder!
  Kom det nå mycket fisk då?

  Så fint städat ni har det! Allt det där måste jag fixa nästa helg och jag hoppas på litet lägre vatten då om vi ska få upp bryggorna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. De fota firrarna och mätte dom...slängde sen i dom tillbaks så de har nåt att dra upp nästa år ;-)

   Radera
 4. Va fint de blev städat :D Fina bilder annars också. Puss <3

  SvaraRadera