onsdag 26 december 2012

Julhelgen

Nu är det annandag jul och jag och Lady är hemma och tar det lugnt :-) Maken jobbar kvällsskifte. Julen blev lite annorlunda än planerat i år då mamma och pappa inte kunde komma och fira med oss  pga flunssa . Vi får ta igen det med julmiddag på lördagen istället och hoppas att vi alla är friska då. 
Vi hade svärföräldrarna och Daniela och Alexander hos oss på mat. Tommy och Sara kom senare på kvällen och öppnade julklappar med oss.
Alla hade varit snälla i år igen och var nöjda och belåtna med sina julklappar  :-) 
Igår var vi och firade med min bror och hans familj.Vi fick så god mat och hade det jättetrevligt.
En riktigt lugn och stämningsfull jul som hade varit perfekt om bara mamma och pappa kunnat vara med oss.Ibland blir det inte som man har tänkt sig men får göra det bästa av situationen ändå  :-)


Skinkan blev färdig trots en del missöden med en sprucken skinkpåse och spad över golvet.....och i nästa stund senap över hela golvet + glasbitar. God blev skinkan iallafall när den var färdig :-)

Lady sötnosen vaktar julklapparna .

Jodå, hon fick naturligtvis också paket av tomten ;-)

En del av julmaten-fisksidan :-)
Tortillatårta och sallad blev vi bjudna på hos min bror och svägerska.Så gott att äta nåt annat än julskinka och fisk.

Efterrätten-mums !!!
Stämningsfullt med eld i spisen och julgranen som lyser.

GOD FORTSÄTTNING TILL ER ALLA BLOGGLÄSARE !!!

4 kommentarer:

 1. God fortsättning på helgen:) hoppas verkligen att vi kan träffas på lördan,fast pappa är nog tveksam om han blir i skick :( vi får hålla upp tummarna att det lättar...suck...
  m

  SvaraRadera
 2. Jo en annorlunda julafton även här då vi för första gången fira utan äldre sonen...men det blev ändå en bra afton och så fick vi börja vänta hem ungdomarna från Brändö till juldagen :)Blev som två julafton o det har ju ingen nåt emot :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säkert bra med två julaftonar oxå :-) Äldste sonen + sambo firade inte heller med oss i år utan i Björköby men de kom hit en sväng senare på kvällen och öppna julklappar och spela lite charader :-)

   Radera