onsdag 4 juni 2014

Semesterdagarna går...

I söndags for jag ,Lady och Ela till Korsnäs där mamma och pappa har sommarställe. Där har vi njutit av några fina semesterdagar tillsammans . Vi hann t.o.m gå på massage och det var verkligen behövligt.Vi har ätit god mat , promenerat runt byn ett antal gånger med Lady och spelat Canasta.Jag och Ela spelade mot mamma och pappa och det gick "sådär" måste jag säga...fast vi spelade hur bra som helst ;-) Ett stort tack till er mamma och pappa för att ni orkat med oss i så många dagar :-)  Idag när jag kom hem planterade jag blommor som blivit inköpta i Korsnäs. Efter ett  besök vid Blomgården och mera blommor i bagaget så åkte vi ut till skären. Här har solen skinit och åskan mullrat om vartannat. Mera blommor är planterade här vid villan och jag är så nöjd. Sonen lagade nypotatis och halstrade lax i grillstugan och bjöd på sallad till. Jättegott! Efter all god mat känns det som om jag borde öka motionerandet lite ;-)


1 Mammas fina blommor i en av hennes rabatter. 2. Vi lagade mat tillsammans på en muuripannu. 3. Maten som vi lagade var rårakor med bacon och halloumi med tillbehör. Jättegott !

1. Så fina blev sommarblommorna i krukorna vid grillstugan 2. Utsikt från grillstugan
 3. Halstrad lax , nypotatis och sallad  ,lagad av sonen.. Jättegott !

1 kommentar:

  1. Oj, glömmer att kolla in bloggen :) Tack till er alla , Du ,Ela o Lady för att ni kom och gjorde oss sällskap det var så trevligt ...kom igen när ni vill :) Det blev fina blomlådor ,hoppas de börjar trivas o växer till sig .Kram från mor o far .

    SvaraRadera