söndag 8 juni 2014

Trädgården idag

1. Vinrankan "Zilga" med sina små druvklasar .
2. Blodnävan blommar  och blir frodigare för varje år.
3.Förgätmigej  som jag fick ifjol till min födelsedag i kruka och planterade ut i rabatten

1. Hängkaraganen har aldrig varit så vacker förut.
2.Rosenbräcka
3.Småfåglarna i rabatten.
4. Löjtnantshjärta
Jag har varit "fiskeänka" i helgen och har hunnit med så mycket kul  :-) I fredags hade vi tjejkväll på Strampen . Roligt att se lite "uteliv" nångång. I lördags var jag på stan och shoppade lite  och hade sen myskväll hemma med dottern som också hon var fiskeänka . Idag cyklade vi till Smedsby och firade svärfar som fyllde 86 år idag. På hemvägen blev det blomuppköp vid Blomgården.Några pelargoner och lobelior fick följa med hem. Nu har maken, sonen och svärsonen kommit hem från sina fiskeäventyr .En lax på 6,7 kg blev fångsten denna gång :-)


Vi gillar fisk i vår familj .Här är en bild på vad jag och dottern åt på lördagskvällen. Sallad med räkor och kallrökt lax. Jättegott !!!2 kommentarer:

 1. Jättefina blommor, den där gula hängkaraganen är en sån som jag sett på folks gårdar och alltid beundrat, skulle gärna ha en sådan även i min trädgård.
  Skall den vara på soligt eller halvsoligt ställe?
  Ha en skön måndag!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Monica ! Vi har vår karagan i ett väldigt torrt och soligt läge och den är planterad för 14 år sedan där den står nu. Jag har beskärt den rätt mycket för att tvinga grenarna lite mer uppåt och den har klarat av det med så den är tålig och tacksam :-)
   Radera