söndag 29 juni 2014

Sista semesterveckan - imorgon börjar jobbandet igen.

1. Irisar  2. En ny buskros som jag inte vet vad den heter !?  3. BlodnävaJag älskat blått-rosa-vitt och det syns i mina rabatter :-)


Familjen Svan har kommit på besök varje kväll ganska så sent. De senaste dagarna har de börjat dyka upp på dagen också. Så fina och ståtliga och ungarna så små och söta .
Sista semesterveckan har nu gått och imorgon börjar jag jobba igen. Det känns riktigt bra. Största delen av semestern har vi varit vid sommarstugan ute i skären. Det ska dras vattenledningar till oss och till våra villagrannar så det har gått mycket tid åt att passa skogshuggarna som varit och fällt träd där det ska grävas. Har vi tur så ska vi ha rinnande vatten innan sommaren är slut. Regnvattnet har inte räckt långt men idag kom äntligen regnet och vattnade mina äppelträd och jordgubbarna och allt annat som led av torkan. Nu blir det att njuta av resten av sommaren mellan jobbturerna. Det är långt till nästa sommarsemester nu :-)

9 kommentarer:

 1. Va fina bilder! Nu längtar man no ut ti skären igen! :)

  SvaraRadera
 2. Otroligt fina bilder! Ni har så fint i eran sommarstuga i skärgården. Sommarhäls Ulrika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ulrika :-) Har du kanske varit på semester till Vasa nu i sommar?

   Radera
  2. På söndag flyger vi till Vasa, NICE ! Din block " påminde" mig ang Strampen, måste äta middag där :) vet inte varför inte varit där när jag har varit i Vasa.......vi har mest varit i ylätori på middag, men nu blir det ändring.
   När jag bodde i Vasa för LÄNGE sen, var vi ofta i Strampen med kompisar :)

   Radera
  3. Hoppas ni får en riktigt fin semester i Vasa då :-) De har bra mat vid Strampen så ni blir säkert nöjda :D

   Radera
 3. Ja våran semester är också slut.
  Och sämre väder som vi år haft får man nog söka efter, men man får bara tacka och ta emot allt som kommer. Nu får man bara vänta att inkommande sommar veckoslut skulle vara lite bättre, igår hade vi härligt väder.
  Ha en bra början på inkommande vecka!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det har varit en ovanligt kall juni i år. Som tur har vi skydd för nordan så man har kunnat njuta lite av solens värme när man suttit i lä.

   Radera