fredag 17 oktober 2014

Ljus och kuddar

Igår köpte jag tre nya doftljus hit hem. Vanilj ,Blackberry frost och lavendel-kamomill.  Jag har bara provat elda Blackberry frost än så länge och den doftar ljuvligt. Vanilj och lavendel är mina favoritdofter från förut. De dofterna är lugnande och  rogivande  tycker jag. Blackberryn är mera kraftig i doften och man behöver inte elda den länge förrän doften har spridit sig runt i huset. Tipsa mej gärna om ni testat nåt doftljus som ni gillat :-)

Idag hittade jag kuddarna som jag ville ha ifjol men som tog slut innan jag hann köpa dem. De fanns att köpas i grått och en vitskiftande färg .Jag köpte hem två stycken av de vita. Kuddarna är av märket "Casa" , samma som filten som finns på bilden. Tyvärr fanns inte det i år samma färg på kuddarna som på filten men jag tror att de ska matcha bra iallafall :-)


5 kommentarer:

 1. Nå du börjar du ha uppladdat med höstmys :) kuddarna är jättefina!

  SvaraRadera
 2. Mjukisdynor, yes ser sköna ut!
  Doftljus har inte tidigare gillat doftljus så mycket, men nu när jag själv säljer av olika doftljus så har det blivit köpt en hel del.
  Stora värmeljus som brinner ca 8h är min favorit tex aloe vera doften är en mild doft och doftar friskt, en annan är den med kaneldoft är lite som man skulle ha bakat pepparkakor när man bränner dem.
  Ha ett skönt veckoslut!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aloe vera ljus har jag doftat på och jag gillar doften. Borde köpa hem och testa också. Har beställt tre olika doftljus från partylite som doftar av olika juldofter.Väntar med spänning på att få prova dem .

   Radera