fredag 30 januari 2015

Så var det fredag igen !

 Som alltid när det närmar sig vår så får jag mera energi och vill göra om och städa i huset. Tommy och Sara håller på och målar och tapetserar i sitt nya hem och det smittar av sig . Jag vill också måla och tapetsera om men min man är inte lika entusiastisk inför den tanken  ;-)  Varje ledig stund försöker jag reda upp lite här hemma iallafall. Det är inte klokt vad mycket skräp man samlar på sig och som ligger undangömt på de mest konstiga ställen. Idag fick jag bytt gardinerna i köket , så nu är det julröda borta och det är blått som gäller.
Igår kväll var hela familjen och såg Smedsbyrevyn "Panik på klinik". Början var lite tråkig och tjatig men sen blev den helt ok . Ljudet var inte det bästa och där vi satt så hördes det stundvis väldigt dåligt så man missade nog flera roliga kommentarer pga det. Det var kul att komma sig ut och se en revy iallafall :-)
Nu väntar nattjobb hela helgen för min del. Imorgon blir det  ishockeymatch då Sport spelar mot JYP. Hinner sova före matchen och hinner bra iväg sen till jobbet också då matchen börjar redan kl.17. 


Blått och vitt som gäller nu .

På ena väggen tavlan som jag nyligen fick av en släkting och på andra väggen hänger en tavla
 som vi köpt från Kreta då vi var dit första gången .

2 kommentarer: