söndag 20 september 2015

Korsnäs !

I helgen har vi varit i Korsnäs hos mamma och pappa tillsammans med Daniela, Alexander och Alicia som var bjudna på ett bröllop där. Alicia var med på bröllopet en stund och sen hade vi andra den äran att sköta henne några timmar :-) Det gick bra och efter en fin helg tillsammans med mycket god mat och umgänge så är vi nu hemma igen. 

Imorgon ska maken in till sjukhuset för de skall göra en ballongutvidgning ....  Han är lugn och tar det med ro medan oron gnager i mej. Hemskt att bara gå här hemma och vänta på besked om hur det har lyckats :-(  Allt kommer att gå bra men är man som jag så man oroar sig t.o.m då man ska få stelkrampssprutan var tionde år , så är detta en stor grej. Jag andas djupt och försöker hitta lugnet :-)

Tacobåtar med god fyllning åt vi igår då vi kom till Korsnäs.
 Blommor som ännu blommade vackert på gården och plommon som var färdiga att plockas.
Vi övernattade i gäststugan som är på bild längst nere till höger.

Mera god mat åt vi idag. Stek med potatis ,morötter och kantarellsås + sallad.
Jag älskar att äta mat men är inte lika intresserad att laga den själv ...tyvärr !

2 kommentarer:

  1. hej! Nog ska du se att det går bra med ballongase,,min pappa har både opererat en klaff, bytt ådror o ballongat o det har gått bra alla gånger..det va då han va i 60 års åldern det första..o nu är han 84...Men jag kan förstå dej om du är närvös. Ja ta o läs boken, den är lättläst o rolig..lite sexhumor.. hmmm, men det kan kanske behövas i detta evigt regnande.Så du är hem från Korsnäs.. Jag känner ganska så många från Korsnäs..är hem från Malax själv. Oj va det där tacos såg gott ut--sådär stora "flarn" har jag inte sett förr..ha det bra!

    SvaraRadera
  2. jaha så är det ,,nya tag en annan dag då.Vi får hoppas på det bästa.Ojdå Voitby är inte långt bort från mej..då jag bor i Kvevlax..världen är bra liten. ;O)) Nu skall jag sticka en stund då jag fick va in från korna...vi har en avbytare..o det skulle ju va bra väder så tröskase sku kom igång..men icke..

    SvaraRadera