söndag 27 september 2015

Helgen

Igår efter jobbet var vi på middag till Tommy och Sara. Som vanligt bjöds det på delikatesser av alla de slag. Roligt att unna sig nåt riktigt gott emellanåt då vi ju försöker äta enbart "nyttigt" hemma . Nyttigt är också gott men man orkar inte varje dag få till det där lilla extra som gör det extra gott , om ni förstår vad jag menar :-) 
Efter middagen var vi en stund och kollade in Bocks Oktoberfest. Massor med folk och väldigt trivsamt ordnat.Första gången någonsin som jag varit på en Oktoberfest , så det var nytt för mej.

Idag var vi och köpte glasburkar att förvara tex torkade äppelbitar  i . Anders önskade sig en tork till födelsedagen ifjol men då var de alla slutsålda så det blev en till julklapp istället. Han har väl mest tänkt använda den till att torka svamp i  men idag har vi "äppeltork" på gång.

  Jag har också hunnit med att vara ute på länk mellan regnskurarna. Så skönt när man väl har kommit sig ut.  Har börjat köra med intervallträning ,så jag springer och går men ökar springandet lite mer hela tiden :-)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar