måndag 22 april 2013

Årets första övernattning vid skären.

Vi började dagen med ett besök till mässan i Botniahallen. Jag ,Anders , Daniela och Alexander gissade vikten på en abborre som de hade där.Vinsten var en korg med fisk . Daniela var säker på att hon-eller nån av oss andra skulle vinna den. Sen for vi  ut till villan och brände ris . Daniela och Alex for hem på kvällen men jag och Anders skulle övernatta på villan för första gången i år. Vi hade bara hunnit sätta oss och ta det lugnt då telefonen ringde och Tom Blom ringde och meddelade att Anders vunnit fisk korgen :-) Han skulle köra ut den till skären så Anders for och mötte honom till Bernys. Här är korgen (som  förövrigt är perfekt för mej att plantera mina örtplantor i ) som är fylld med både det ena och andra. Anders och Lady inspekterar den.Tala om att ha tur :D

Lady kollar noga in allt som var i korgen.

Idag satte Anders upp fågelholkarna som pappa lagat och gett åt oss. Blir intressant att se om sädesärlan hittar den eller om den försöker bygga bo på fönsterkarmen som den brukar.

Holk nummer 2.

Idag har vi också jobbat med att få bort allt ris och all ved som legat och skräpat sen vi fällde träd i höstas.Mycket bättre blev det.Bara några stora stubbar är kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar