söndag 4 oktober 2015

Helg igen!

Dagarna bara flyger iväg..... 
 Jag  jobbade nattskifte måndag - fredag och då orkar man inte så mycket annat än jobba-äta-sova. Igår kväll var vi och firade min fina svägerska som fyllde år för ett tag sedan. Då vi är många i familjen som har skiftesjobb så blir det ofta så att man får fira när det passar . 
Igår på dagen så deltog 3 av männen i familjen i en fisketävling och jag var ut och joggade med Linda
(för tredje gången denna vecka ).  Känns så bra då man orkar ta sig i kragen och utföra någonting vettigt . Jag har i veckan också köpt nya träningskläder som på nåt sätt gör det ännu roligare att träna. Jag behöver gå ner ännu några kilon i vikt och det är lättare att träna då man har någon att träna med , så nu hoppas jag att resten av kilona ska försvinna snabbt ;-) 
Idag var vi ut och körde och hamnade vid Köklot badstrand. Litet och mysigt ställe, har aldrig varit där förut.  Solen lyste och värmde så skönt. En riktigt skön höstdag. När vi kom hem skördade jag resten av vindruvorna så att inte frosten tar dem. De har lovat minusgrader på nätterna nästa vecka , så få se om vi får en tidig vinter i år? 
Köpte i våras två stycken hemtrevnad som vuxit sig ur krukorna i köksfönstret. Delade och planterade om dem + friserade lite...så få se om de överlever min behandling. Jag har aldrig förut fått hemtrevnad att överleva mer än nån vecka hemma hos oss , så jag är förvånad över att dessa två vuxit som ogräs.


Köklot simstrand idag.

Druvskörden

Beställde två tunikor igår. Kunde inte bestämma mej för lila eller röd ,
 så det fick bli båda två :-)

Nya träningskläder och skor
 och på väg att springa 

Hemtrevnad


3 kommentarer:

 1. Fina tunikor! Var har du beställt dem ifrån?
  De var en våldsam hemtrevnad, den där har du nog lyckats med!
  Ha en bra ny vecka!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Monica ! Tunikorna är från http://www.cellbes.fi/ Såg reklam för dem på nätet i en annons och klicka mej vidare till dem.De var förmånliga också , så jag hoppas de är bra när jag får dem :-)

   Radera