söndag 25 oktober 2015

Gillar inte hösten när den är grå och regnig !För exakt 3 år sedan föll första snön och det såg ut så här på vår gård. Idag är det grått och regnigt och det gillar jag inte alls. Det får gärna bli 5 minusgrader och snöa lite så det blir lite ljusare. Har inte så mycket att skriva om just nu. Tycker att jag inte hinner med så mycket mer än att jobba och sova. Folk påstår att man börjar sova mindre när man blir äldre men det gäller nog inte ännu mej. Under den mörka årstiden sover jag gärna 9-10 timmar per natt. Nattuggla som jag är så blir det ofta att jag lägger mej 01-02 tiden och sover gärna till 11 om jag är ledig. Dumt...jag vet :-)

2 kommentarer:

 1. Visst ser det trevligare ut med vitt på backen än vad det varit idag för jag tycker att det har inte alls blivit ljust idag.
  Så jag har bränt ljus hela dagen både ute och inne.
  Ja ibland tycker man nog att man bara jobbar och är hemma och sover och sen tillbaks till jobb igen och kan tänka mej om man ännu har ett skiftesjobb att det säkert är ännu tyngre.
  Ha en bra början på den nya veckan!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. hej..jag är ju också nattuggla, hoh, går o lägger mej runt 24-0.30..men det som är skit är ju attt jag skall opp varje dag vare sej det är helg el inte.Men vi går inte ut så tidigt..fast det räcker gottoväl då kl är halv7.
  här har det regnat lite idag o igår kväll...få se hur nästa vecka blir, de ha lovat kallt.ha de bra

  SvaraRadera