tisdag 12 januari 2016

Tomtarnas tur att plockas bort !

Efter 4 nätters nattjobb är jag nu ledig igen ett par dagar.  Maken började med sina 4 nattskiften då jag slutade , så vi byter av varann . Han är i lite bättre skick men denna virusförkylning eller vad det nu kallas som vi har haft är nog så seg. Jag har känt mej helt återställd de senaste dagarna och det är så skönt. Jag har varit duktig och motionerat. 7 minuters passen går nu mycket bättre än förut och jag har varit ett par gånger på löpbandet också. Första gången fick jag nog gå i väldigt långsam takt för jag kände att min kropp inte klarade av mer men ikväll gick det betydligt bättre , så nu är jag igång igen :-)

Idag har jag varit och lekt med Alicia på eftermiddagen och när jag kom hem så städade jag äntligen bort tomtarna från hyllorna. Mina två stora tomtar står ännu kvar på sina platser och min fina lilla stugby flyttade jag till matsalsbordet så den får stå där och lysa upp ännu ett par veckor. Jag brukar bygga upp en liten tomteby runt stugbyn med små julgranar , snögubbar , tomtar och den stora julkyrkan men de är nu undansatta tills nästa jul. Jag måste städa bort lite i taget , vill inte riktigt släppa "julmys" känslan helt ännu. Varje dag blir det nu ljusare och längtan efter våren blir starkare , så snart är jag mogen att plocka bort allt som hör julen till :-)

Min fina lilla lysande stugby .

2 kommentarer:

  1. Oj så fin den byn är,var har du köpt den?. Jag har ju oxå en tomteby ,den är oxå fin,från klöverbladet är den. Ja inte har jag plockat bort tomtar ännu,kanske på torsdag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet faktiskt inte.Fick den i julklapp av dottern ifjol :-)

      Radera