fredag 1 juli 2016

Trött och lite lite oinspirerad !

Konstaterade just att jag inte har bloggat på en tid. Vet inte riktigt vad jag skall blogga om ;-)  Vi har firat en fantastisk midsommar med hela familjen hemma hos min bror och hans familj. Vi har också hunnit vara en del ute vid villan. Många fina dagar men det har också funnits saker som tagit massor av min energi :-)
 Sonen var sjuk i ett par veckor och som den hönsmamma jag är så tog det på krafterna   (jo, jag vet att han är vuxen.....oroar mej iallafall  ;-)  ) 
Vi har sett massor med huggormar på villan och senast tänkte jag stiga på en 10 cm lång huggormsunge på trappan till dasset....energitjuvar också dom :-(
 Det värsta var ändå att jag hittade en fästing på badrumsgolvet och en stund senare en som satt fast på Ladys nos. Jag AVSKYR fästingar och är uppriktigt sagt livrädd för dom. Troligen har den som var i badrummet kommit med i kläder från skären , så nu har jag tvättat och städat noggrannt på jakten efter fler fästingar som kan tänkas gömma sig någonstanns. Lady har fått kortaste sommarfrisyren hon någonsin har haft och jag kollar mej noga gånger flera per dag. Fästingarna gör att tanken på en höghuslägenhet i stan börjar locka mej mer och mer. Ja ni hör själva att mina tankar inte är så positiva just nu. Fästingar , ormar och getingar är det värsta med sommaren ...allt det andra är rätt bra ;-) 
Något positivt som skingrar min lilla orm och fästingfobi  är helgens födelsedagskalas och Stockholmsresan i början på nästa vecka. Får hoppas att jag slipper fästingarna på Viking Grace ;-) 


Här är en bild från midsommarafton.

1 kommentar:

  1. Jag vet har haft lite samma bloggtorka, för fast det händer saker omkring en så tycker man att dom kanske inte är värda att skriva om.
    På tal om fästingar så har vi första gången för i år testat en fästingstablett på Ben som har så tjock päls att fästingarna gräver sej ner där och hittas först när dom sugit sej fast, men nu har den fått en tablett i början på maj och den skall vara i kraft i tre månader och hör och häpna inte en endaste en har viljat krypa upp på Ben.
    Trevligt veckoslut!
    Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

    SvaraRadera