måndag 26 september 2016

En skön höstdag !

Idag efter jobbet for vi ut till skären. Jag var nyfiken på de nya fönsterna som vi beställt och som Anders hämtade från Oravais ( http://www.exellent.fi/  ) förra veckan. Bastufönstret har han redan hunnit sätta in. Listerna runt fönstret på in och utsidan fattas ännu men nästa vecka ska vi försöka hinna med det när vi är lediga. Det gamla fönstret i bastun hade bara ett glas och man kunde inte ens öppna det mera för att vädra . Vårt nya fönster har insynsskyddat glas , är dubbelt, har friskluftsventil och det går att öppna :-) Jag är så  nöjd !!! Hoppas vi får in de andra fönsterna också utan problem. Det är alltid nåt som skall underhållas eller förnyas i en sommarstuga. Till våren blir det nog att beställa ännu mera fönster och en dörr behöver också bytas ut , så sysselsättning finns det gott om :-)

Imorgon är jag ledig och då ska jag försöka få ner tulpanlökar som jag köpt i rabatten
 här hemma. Det är en tid sedan som jag satte tulpanlökar för de brukar bara komma
 upp första året och sen försvinner de men nu ska jag försöka igen. Tog en påse med 
blandade färger då jag inte kunde bestämma mej för vilken färg jag ville ha :-)

2 kommentarer:

  1. Jag har också köpt tulpanlökarna , men vi har lite varmare här, väntar lite att det blir kallare nätter innan jag planterar dom :))))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag fick inte mina planterade heller som jag hade tänkt och idag regnar det....så dom väntar ännu på att komma i jorden :-)

      Radera