måndag 5 september 2016

Semestern är slut för denna gång.

Hemma igen och idag kl.14.00 börjar vardagen igen för min del. 5 veckors semester har gått och jag känner mej utvilad och redo för hösten som är på kommande. Jag såg just att jag gjort rekord lite inlägg här på bloggen i augusti men jag har haft fullt upp med att ha semester :-) 
Vädret har varit det sämsta någonsin under nån semester som jag har haft men ledig har jag ju varit ändå . Vi har levt mest villaliv och umgåtts med familjen. Småttingarna växer och har utvecklats massor på en månad så det har varit intressant att följa med. 
Solen skiner från en blå himmel , så nu blir det morgonpromenad med Lady och sen ska jag bara njuta av solen och en tidning innan jobbet. Ha en bra dag alla !


En bild på min clematis "Summersnow" som blommar nu...
mycket senare än den brukar blomma.

Makens semesterpyssel - fyren- är på plats där
 den skall stå vid infarten till vårt sommarparadis .

1 kommentar:

  1. hej... jag har ju oxå haft bloggoppehåll sen ja gud vet när..kanske i maj jag skrev sist förutom nu då det har blivit lite.Inte har jag gjort nått av det jag visade..men jag skulle ju gärna göra det..o mimmidräkten den skall jag ha virkat åt idas docka..men när.. har ju hoppas på nu men tycker det är fullt opp med 63 mjölkande kor..o allt annat.. kram till dej o nu jobb vecka.. fin klematis!!!!

    SvaraRadera