tisdag 31 mars 2015

Äntligen ledig :-)

Efter åtta dagars jobbande ska det nu bli skönt att få vara ledig ett par dagar . Idag var jag och Anders och åt Italiensk pizza till Pizzabistro Marco Polo. Det var första gången som jag var dit och lite annorlunda var det nog. Salladen var ingen "vanlig pizzasallad" utan bl.a  blomkål och surkål( ?) smaksatta med kryddor. Det var annorlunda men ganska gott iallafall. Jag tog en piccolo pizza som var lite mindre än en vanlig och det enda som jag inte gillade med den var att kanten var tjock och lite bränd. Det var körsbärstomat-mozzarella , ruccola och parmaskinka på pizzan  (Deliziosa). Saftig och god var den och bottnen var tjockare och mjukare än på många andra pizzor . Det som var mest annorlunda var att pizzorna inte var dränkta med ost som de ofta är .På både min och hans pizza fanns bara mozzarellaost. Jag kan inte svara på om den var bättre eller sämre än andra pizzor. Jag gillade att den var saftig :-) 
På kvällen var jag och hälsade på mamma och pappa :-)  Mamma hade bakat en chokladkaka som var jättegod . Daniela och Alex var också med och de fick med sig hem mera urgulliga stickade plagg som mamma stickat till babyn :-)
Jag kan sticka....men mamma gör ju det så bra så jag kan istället koncentrera mej på att köpa gulliga klänningar  till babyn  :D


Igår kunde jag inte låta bli att köpa den här söta sjömansklänningen :-)

Min pizza.
 Ni ser själva att kanterna inte ser så goda ut....iallafall inte enligt min smak .

1 kommentar:

  1. Ååh pizzan ser supergod ut... Parmapizza... Va ja ska äta det snart :D O klänningen är också jättefin. :)

    SvaraRadera