torsdag 31 december 2015

Gott Nytt År !Några timmar kvar av år 2015. Själv ska jag och jobba men hinner hem för att skåla in det nya året vid tolvslaget  :-)  Det har varit ett omtumlande år med mycket oro men också en hel del glädje. Mamma blev opererad för bröstcancer och fick behandling för det. Cytostatika och strålbehandlingarna är nu avslutade och mamma mår bra . Hon är en stark kvinna som jag beundrar mycket.
I maj fick vi vårt första barnbarn Alicia. En underbar flicka som har förmågan att linda oss alla kring sitt lillfinger. Hon gav oss glädje när vi skulle igenom nästa bakslag -makens upprepade försök till ballongutvidgning i hjärtat. Nu är det också åtgärdat och nu hoppas vi bara på att han ska kunna återgå till ett helt normalt liv igen efter denna prövning. 
Fester har vi hunnit med av olika slag. Mamma fyllde 70 i augusti och pappa 75 i oktober , sen så firade de också 50 årig bröllopsdag i november  :-) Sen har vi ju firat alla andra födelsedagar i familjen också fast de inte har varit jämna.
En ny bil står på listan över positiva saker. Den gamla höll på att säcka ihop helt så det var i sista sekunden vi fick den utbytt. Hittills är vi så nöjda över vår Skoda Octavia.
Mera glädjeämnen är att vi ska bli farmor och farfar men det blir först i nästa år.
Nu hoppas jag att 2016 ska bli ett år vi alla kan minnas med glädje. Jag försöker göra så som bilden ovanför säger - välja att se nåt vackert i varje dag. Fast det kommer tråkigheter emot så är det bättre om man kan hitta det lilla vackra i någonting varje dag - så kommer jag att försöka göra om det bara går . Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År !

8 kommentarer:

 1. Önskar alla ett gott o fint nytt år!

  SvaraRadera
 2. Fin resume av ditt/ert år... o tack fö det fina julkortet av lady o alicia, så söt tjej! Gott nytt år ti hela familjen! :-) hälsn. kusin Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Johanna ! Jag såg att ni har varit ända till Rovaniemi och hälsat på tomten :-) Härlig bild ! Vi var också dit och blev fotade för några år sedan. Önskar er ett riktigt Gott Nytt År !

   Radera
 3. God fortsättning på det nya året och hoppas att 2016 blir ett bra år för oss alla <3

  mor

  SvaraRadera