måndag 2 januari 2017

2 januari 2017


Inatt har det kommit lite snö och Lady blev så glad när hon upptäckte det. Tyvärr är det livsfarligt att röra sig utomhus då lös snö ligger ovanpå isen och gör att det är ännu halare att gå fast man har icebugsen på sig. Jag höll på att falla flera gånger  då jag gick ut efter posten, så rör er försiktigt där ute .

Igårkväll gick jag i bastun och provade några av mina julklappar som jag fick av tomten. Garniers hårmask var fantastisk. Håret blev så mjukt och mina lockar kom så fint fram efter att jag låtit håret självtorka. Saltpeelingen hade jag på i bastun och huden kändes så mjuk och len efteråt. Roligt att få nya produkter och unna sig små skönhetsstunder emellanåt,det behövs :-)

En annan julklapp som jag beställde från Adlibris till mej själv är denna bok "Träning för latmaskar". Jag är en latmask,jag vill så gärna och är emellanåt så motiverad med kost och träning och sen förfaller allt igen. I boken står det att även den minsta lilla träningen gör nytta, så kanske man bättre kommer igång om man inte drivs av för höga krav? Jag har iallafall börjat bra med 1,5 timmes promenad och 20 minuters träning från boken....och ja, idag har jag ont i vissa muskler....otränad som jag är :-) 

2 kommentarer:

  1. Tack igen för en bra boktips! Här är en till latmask :))))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varsågod :-) Jag har ännu ont i mina lårmuskler efter de övningar som jag gjorde i förrgår.....så det blir väl att ta det lugnt med träningen idag också ;-)

      Radera