onsdag 16 september 2009

Härliga höstdagar


Rosen som vi planterat vid badtunnan blommar nu så här vackert !

Ute på gädd jakt !

Utsikt från terassen vid sommarstugan.

Så vackert att bada tunna i skenet av alla eldar .



Just hemkommen från nattvak. 2:a natten av 4. Småfrusit och lite orolig i magen inatt. Känns lite bättre nu.
Söndag eftermiddag då maken slutat jobba så åkte vi ut till sommarstugan och övernattade där. Vilket otroligt väder vi hade. Vindstilla och sol. Inte många såna dagar under hela sommaren. Maken eldade badtunnan och tände eldarna som inte gick att tända på villaavslutningen. Så mysigt att sitta i mörkret och se på stjärnorna med eldarna runtomkring. En fin kväll :-)
Måndagmorgon började med frukost i badtunnan ..inte illa att börja en morgon på det viset :-) Vi for ut på sjön och kastade efter gäddor på dagen för att öva oss inför helgens gäddtävling. Jag hade 4 napp men fick inte upp en enda av gäddorna. Den ena var så stor att jag skrek så den blev väl vettskrämd stackarn :-)
Igår köpte vi en bröllopspresent som ska skickas med släkten som åker på långväga bröllop i helgen. Makens brorson gifter sig vid en fjälltopp på lördagen. Det hade tagit för många dagar för oss att ta oss dit ...och dyrt hade det blivit för 5 personer, så vi fick tyvärr tacka nej till själva bröllopet. En present är inköpt iallafall .
Nu borde jag krypa till sängs med maken som också jobbat natt. Ha en bra dag alla!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar